אפריטיף, דיג'סטיף
מרטיני ביאנקו ורמוט לבן בעל ארומה נפלאה. מרטיני הוא יותר מסתם מותג אופנתי מהסרטים על בוהמה. יש לו ערך בפני עצמו היותו אפריטיף מצוין המחיה את הגוף ואת הנפש ומעניק לעולם צבעים תוססים ומרעננים. |
15 |
שרי ויליאמס אנד הומברט קנסטה קרים מתאים במיוחד ללוות מנות אחרונות כיין קינוח. הארומה מתאפיינת בניחוחות של אגוזים (בפרט אגוזי מלח) ושזיף מיובש. |
35 |
מדיירה BLANDY’S DUKE OF CLARENCE תהליך ההתיישנות של מדיירה מתקיים בטמפרטורות גבוהות מאוד: פלוס 60-80 מעלות צלזיוס. התיישנות ארוכה בתנאים אלו מביאה לתגובה כימית בין חומצות אמירו לסוכר (תגובת מייארד), שמעניקה למשקה צבע ענבר וניחוחות נפלאים של אגוזים וקרמל. |
65 |
סמבוקה מולינרי אקסטרה לארומת אניס של סמבוקה קלסית מתווסף כאן מכלול מדהים של ניחוחות טבע. אך למרות זאת, השימוש בסמבוקה מולינרי אקסטרה הוא שימוש מסורתי לכל דבר. ניתן לשתות את המשקה נקי בלי כלום, בתוספת קרח או מקורר עד לטמפרטורה של כמעט אפס מעלות, ניתן גם לערבב אותו עם קפה או מיץ אשכוליות. |
30 |
בחרובקה ליקר עשבים מתוק-מריר שפותח לפני למעלה מ-200 שנה. עד היום המשקה מבוקש מאוד בכל העולם. ריחני ופיקנטי. המתכון להכנת ביטר זה, בעל חריפות של 38 אחוזי אלכוהול בנפח, נשמר בסוד וידוע רק לשני אנשים בעולם. ניתן לשתות בחרובקה בלי כלום, עם קרח, מקוררת ובתור משקה מלווה לבירה. |
25 |
ייגרמייסטר שוט דרינק ייחודי בעל תהילה עולמית. בדרך כלל שותים אותו כשהוא מקורר היטב, במנות קטנות ובשלוק אחד. |
25 |