רום, ג'ין, טקילה, אבסנט, שמפניה
גורדון גורדונס רוכש את טעמו היבש והצלול להפליא במהלך זיקוק משולש שהוא עובר. לייצור המשקה משתמשים בפירות טבעיים ועשבי תיבול בלבד. את הפירות של ערער פראי, שהם חלק מהמתכון, מביאים מעיר טוסקנה שבאיטליה. ג'ין גורדונס מתיישן במשך 18 חודשים ארוכים... |
25 |
מילגרו להבדיל מטקילות אחרות באותה הקטגוריה, מילגרו מאפשר לחוות מספר טעמים, החל ממיץ אגבה כחולה, וכלה בנגיעות של פירות צלויים. |
35 |
קסנטה אבסנט זה הוא "תמצית הטוב" של המתכון המקורי מהמאה ה-18. במתכון המודרני משתמשים בלענה, שגודלת בחלק הצפוני של האלפים האיטלקיים בלבד. |
35 |
בקרדי לבן רום צלול בקרדי לבן הוא בעל טעם אציל עם ארומה עדינה של נגיעות וניל, שקדים ופירות טרופיים, בעל סיומת נפלאה ועדינה. |
25 |
קפטן מורגן בלאק רום זה מיוצר בתהליך זיקוק מסורתי של קנה סוכר. את האלכוהול שנוצר כתוצאה מהתהליך שומרים בחביות עץ אלון, שבהן המשקה מתיישן במשך שנה ורוכש את הצבע הזהבהב שלו וארומה של פרחים ועשבי תיבול. את טעמו המיוחד והבלתי נשכח הוא מקבל בשלב האחרון של הייצור, כאשר מוסיפים לו תערובת של תבלינים מיוחדים שמקורם באיים הקריביים. |
30 |
אלכסנדר בונה יין נתזים טעים ואיכותי, שמורכב ב-40 אחוז מענבי שרדונה וב-60 אחוז מענבי פינו ומנייה. יין ברוט. מומלץ כליווי לפירות ים, דגים, כבד אווז, פטה בשר, קוויאר שחור ואדום. |
450 |
מרטיני אסטי 70cl
האסטי מיוצר מענבי מוסקט לבנים, מאזור אסטי אשר בלב פיאמונטה. |
190 |
וילה סאנדי מוסקאטו דולצ'ה זן ענבים: מוסקטו ביאנקו ומוסקטו גיאלו בעיקר, יחד עם זנים ארומאטיים נוספים |
220 |
קסניוס קווה ברוט רזרבה ניחוחות מתובלים ופרחוניים ופירותיות חמצמצה בגוון הליים מאפיינים קאווה נקיה ומרעננת זו |
130 |
קוויקיולי למברוסקו אמיליה לבן
יין הלמברוסקו הינו אחד היינות המוערכים ביותר באיטליה, ואחד מלהיטי הייצוא הגדולים של תעשיית היינות האיטלקית. |
120 |