מנות עיקריות
לביבת תפו"א "טריו בשרי" לביבת תפו"א גדולה מכוסה בפטריות ושלושה סוגי בשר ברוטב הבית |
105 |
צלעות בשר לבן ברוטב קרמל בתוספת צ'יפס, סלט ורוטב צ'ילי. |
129 |
ביף סטרוגנוף עגל חתיכות פילה עגל מטוגנות עם בצל ברוטב מיוחד של שמנת חמוצה ובתוספת שמנת מתוקה |
99 |
לביבת תפו"א "מלכותית" לביבת תפו"א גדולה, מכוסה בחתיכות לשון עגל ברוטב פטריות (שמפיניונים ופורצ'יני) בתוספת שום וירק. |
105 |
אייסביין שוק בשר לבן מושרה במרינדה ואפוי בתנור לפי המתכון הגרמני המסורת מוגשת עם צ'יפס וסלט. |
129 |
רולדה (שוק אחורי של בשר לבן) שוק אחורי של בשר לבן מצומת (במשך מינימום שלושה ימים) ואפוי בתנור עם תבלינים ומיונז. מוגש עם סלט וטוגנים. (משקל כ-1 ק"ג) מוגשת עם צ'יפס וסלט. |
159 |
נקניק הבית עם גבינה מוגשת עם צ'יפס וסלט. |
120 |
נקניק אוקראיני עם שום נקניק בייגלה – מעי טבעי במילוי בשר קצוץ. מתכון אוקראיני מסורתי. בתוספת צ'יפס וסלט. |
120 |
עוף "טפקה" (מטבח גרוזיני) חצי עוף צעיר במרינדת הבית, רוטב שום וירק. מוגש עם סלט. |
95 |
חזה בשר לבן עם טוגנים תפוחי אדמה מטוגנים על שומן עם חתיכות חזה בשר לבן ופטריות. |
120 |
לשון עגל ברוטב הבית מוגש עם טוגנים |
99 |
טוגנים עם פטריות |
65 |
כיסונים (פלמני) כיסונים ביתיים (עשינו במו ידינו) במילוי אומצת בשר לבן מובחרת |
65 |
ורניקס עם תפו"א בתוספת בצל מטוגן |
50 |
צ'יפס |
35 |
בלינצ'סים במילוי בשר בשר טחון מאומצת עגל מובחרת |
65 |
בלינצ'ס עם קוויאר אדום |
159 |
לביבות תפו"א עם שמנת חמוצה |
59 |
חביתת בצל מטוגן, פטריות וגבינה צהובה |
49 |
חביתת בצל מטוגן ונקניקיות |
55 |